Se pare că programul de curățenie generală inițiat de primarul Ploieștiului deranjează! Au apărut protestatarii!

Se pare că programul de curățenie generală inițiat de primarul Ploieștiului deranjează! Au apărut protestatarii!

Când primarul Andrei Volosevici a demarat curățenia generală în cartierele Ploieștiului eram convins că vor fi probleme. N-a durat foarte mult și astăzi s-au adunat în fața Primăriei Ploiești câteva persoane, din rândul beneficarilor de venit minim garantat, care au refuzat să participe la programul început săptămâna trecută.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a purtat, astăzi, discuții cu o parte dintre persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, în vederea responsabilizării acestora  pentru prestarea de muncă în folosul comunității locale.

Ca urmare a deciziei primarului Andrei Liviu Volosevici, de a fi  implicate și persoanele asistate social în acțiunile de curățenie derulate la nivelul orașului nostru, mai mulți beneficiari ai ajutorului minim garantat și au exprimat nemulțumirea față de această hotărâre și au refuzat să participe la activitățile derulate de municipalitate.

Primarul Volosevici,  a concluzionat la finalul discuțiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat, care vor refuza să participe la acțiunile stabilite în cadrul  Programului “Curățenie generală”, acestora li se va restricționa acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploiești, conform prevederilor legale în vigoare.