Code name: The Cleaner! Dispare jegul urban din Ploiești!

Code name: The Cleaner! Dispare jegul urban din Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești a continuat, astăzi, Programul “Curățenie generală”, inițiat de primarul Andrei Volosevici, în zona de Nord – străzile Cameliei și Laurilor, Găgeni, Cameliei și Laurilor,  B-dul Republicii și străzile aferente înspre cartier Malu Roșu, pe strada Sergent Gh. Mateescu, cartier Mihai Bravu, B-dul București.

Startul la curățenie și igienizare pe domeniul public s-a dat încă de dimineață, iar la activități au fost angrenați zeci de salariați ai operatorului de salubritate și ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L.

Aceștia, echipați cu ustensile și utilaje speciale au adunat gunoiul și au măturat domeniul public, respectiv străzile, aleile și parcările, au curățat și spălat mecanizat arterele de circulație, iar, unde a fost cazul, s-a curățat cu compactorul vegetația uscată și s-a efectuat mentenanța spațiilor verzi.

Nu în ultimul rând, în cursul acestei zile au continuat și acțiunile de montare a zeci de coșuri de gunoi stradale, cu prioritate pe arterele principale și zonele intens circulate din municipiul Ploiești.