Ne-am lămurit de ce Covid-ul face ravagii în România! PSD și Putin sunt de vină!

Ne-am lămurit de ce Covid-ul face ravagii în România! PSD și Putin sunt de vină!

Hai că ne-am lămurit cum e cu epidemia de Covid în România! Am aflat și de ce suntem ”ciumații Europei” și de ce raportările oficiale arată o creștere continuă a cazurilor de îmbolnăviri la noi. Jurnaliștii italieni au dezlegat misterul, au arătat că toate nenorocirile se întâmplă din cauza pesediștilor și a rușilor și l-au citat și pe Raed Arafat.

Cotidianul italian La Reppublica a publicat un amplu articol dedicat dezinformării ruse în România, în care subliniază că „pe frontul negaționist se află cel care este și astăzi primul partid românesc, PSD, partid socialist”.

Susținătorii lui Putin experimentează războiul bacteriologic indirect: nu prin lansarea de bombe murdare, ci prin susținerea negaționiștilor coronavirusului, conform cărora pandemia ar fi o conspirație a serviciilor secrete occidentale, a celor mai radicale mișcări anti-vaccinuri și a altor organizații care vin să planifice demonstrații de stradă împotriva carantinei și a altor măsuri luate de autorități pentru a limita infectările.

Se întâmplă de săptămâni întregi în România, cea mai importantă țară din sud-estul Europei, membră a Uniunii Europene și a Alianței Nord-Atlantice, care de câteva zile numără peste o mie de cazuri pozitive la fiecare 24 de ore, scrie La Reppublica, citată de Rador. Întregul articol poate fi citit AICI.