Noutăți despre alimentarea cu energie termică în Ploiești! Se întâmplă de astăzi!

Noutăți despre alimentarea cu energie termică în Ploiești! Se întâmplă de astăzi!

Veolia Energie Prahova anunță încheierea sezonului de încălzire 2019 - 2020 în data de 24 aprilie. În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti.

În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

Compania rămâne la dispoziția clienților săi și le recomandă ca, în perioada următoare, să utilizeze variantele de contactare la distanță:

  • prin apel telefonic către  Call-Center, disponibil 24h/24h, la numerele : 0 800 800 255 (gratuit, Telekom) sau 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea);
  • pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
  • pe fax la numărul: 0244 594 580.