Bilanț de un gri sinistru în urma vizitei președintelui Klaus Werner Iohannis la Ploiești

Bilanț de un gri sinistru în urma vizitei președintelui Klaus Werner Iohannis la Ploiești

Pentru cei care încă nu au aflat până la această oră, președintele României, Klaus Werner Iohannis a fost astăzi la Ploiești, unde s-a întâlnit cu primarul Ploieștiului, Adrian Dobre și cu membrii și simpatizanții PDL (nu e greșeală de redactare). De ce a venit la Ploiești? Evident, pentru a lansa ultima sa carte, iar bilanțul vizitei de astăzi ar putea suna cam așa:

  • s-au vopsit într-un gri sinistru scările marmură ale Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde s-a desfășurat evenimentul de succes
  • salariații din Primăria Ploiești au fost trimiși acasă cu ojumătate de oră mai devreme
  • s-au umplut cele 600 de locuri ale Casei de Cultură a Sindicatelor cu activ de partid care a aplaudat frenetic și au făcut o primire călduroasă autorului
  • s-au vărsat și încă se mai varsă tone de lături pe facebook din partea postacilor pedeliști din Ploiești, ei reacționând conform OZU (ordin de zi pe unitate, pentru cine nu știe) la postările tuturor celor care nu au ridicat osanale președintelui României, aflat în campanie electorală pentru PDL.

Am reținut și comentariul făcut de viceprimarul Ploieștiului, Cristian Mihai Ganea:

”Domnul primar Adrian Dobre face discriminări! Ne-a trimis acasă mai devreme cu 30 de minute, dar nu ne-a invitat la lansarea de carte a președintelui Iohannis, uitând ca este președintele tuturor românilor, nu doar al primarilor PNL... A invitat totuși câțiva directori din Primăria Ploiești, probabil ca să verifice calitatea vopselei proaspete de pe treptele Casei de Cultura a Sindicatelor!”