De cine sau de ce se teme președintele Iohannis care vine astăzi la Ploiești?

De cine sau de ce se teme președintele Iohannis care vine astăzi la Ploiești?

Fără să se afle în campanie electorală pentru PNL (PDL), președintele României Klaus Werner Iohannis vine astăzi la Ploiești. Aici își va lansa cea mai recentă carte a asa, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, iar primarul Ploieștiului, Adrian Dobre va fi gazda sa. Ceea ce nu am înțeles din toată această chestiune, este de ce sau de cine se teme președintele Iohannis pe parcursul vizitei de la Ploiești. Că se teme este evident, dat fiind modul restrictiv în care se face accesul la evenimentul ”cultural”. Ca să nu aruncăm aiurea cu vorbe, hai să citim comunicatul remis de Primăria Ploiești în cursul zilei de ieri:

”Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, va fi gazda, Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în contextul lansării, la Ploiești, a celei de-a treia cărți a domniei sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, eveniment care se va derula, marți, 14 mai 2019, începând cu ora 18.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii, în întreaga țară. „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România, în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

Edilul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, și-a exprimat încântarea față de alegerea Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în vederea promovării și lansării cărții domniei sale, în orașul nostru.

Cu acest prilej, Președintele Klaus Iohannis va efectua și o vizită oficială la noul sediul al municipalității ploieștene, unde va purta discuții legate de administrația publică locală, în contextul apartenenței țării noastre la Ununea Europeană.

Cititorii pot vizualiza un fragment din volumul sus amintit la următorul link web: http://bit.ly/2OTcVCN .

Pentru acreditările de presă, jurnaliștii interesați sunt rugați să trimită către adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele date: nume si prenume, publicație/post radio/post TV, CNP, număr telefon, adresa e-mail.

Facem precizarea că accesul la eveniment se va face numai pe baza de invitație, în intervalul orar 16.30-17.30”.