Fotbaliștii protestează împortiva modului în care primarul Adrian Dobre tratează problema termoficării în Ploiești

Fotbaliștii protestează împortiva modului în care primarul Adrian Dobre tratează problema termoficării în Ploiești

Echipa de fotbal Prahova Ploieşti se implică în problemele oraşului. Jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că de la 1 mai Ploieştiul va rămâne fără apă caldă şi căldură şi pentru că primarul Adrian Dobre nu găseşte o soluţie rapidă, punând în pericol sănătatea unui oraş întreg. Jucătorii au intrat pe terenul de fotbal, la meciul cu Vulturul Zănoaga, purtând bandelore albe, scrie stiriactuale.ro . De asemenea, au refuzat să joace timp de un minut, primind aplauzele adversarilor şi spectatorilor prezenţi la meci.

"Este anormal ceea ce se întâmplă în aceste zile la Ploieşti. 1 Mai este peste o lună de zile, iar primarul Dobre încă pasează pisica în ograda altora,încercând să fugă de responsabilitate. Jucăm fotbal, vrem să avem unde să ne spălăm când ne întoarcem de la meciuri sau de la antrenamente", ne-a declarat Adrian Teodorescu, preşedintele clubului de fotbal.

"Ceea ce se întâmplă în Ploieşti este anormal. Adrian Dobre a interzis sportul, acum ne interzice să ne spălăm, ce va urma oare? Suntem Prahova Ploieşti şi ne refugiem prin diverse localităţi din judeţ pentru că municipiul reşedinţă de judeţ nu are baze sportive. Nu există terenuri pe care să putem juca sau să ne putem antrena. Nu există niciun sprijin din partea primarului Dobre pentru cei care doresc să facă sport. Domnule primar, mergeţi la Cluj! Colegul dvs. de partid Emil Boc, sprijină orice tip de sport: de la ciclism şi escaladă alpină la fotbal. Poate încercaţi un schimb de experienţă şi învăţaţi să gestionaţi un oraş. În loc să dezvoltaţi Ploieştiul, în cei trei ani de mandat de primar l-aţi îngropat total", a încheiat Teodorescu.