Primarul Ploieștiului și acoliții săi se joacă într-o veselie cu Codul Penal

Primarul Ploieștiului și acoliții săi se joacă într-o veselie cu Codul Penal

Primarul Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre acuză, într-un comunicat de presă, coaliția PSD-ALDE de faptul că se opune investțiilor care ar putea fi făcute în oraș. După ședința oradinară a Consiliului Local Ploiești de joi, Dobre a declarat că a cerut pentru a patra oară aprobarea unui credit de aproximativ 40 de milioane de euro, rambursabil în 13 ani, credit cu ajutorul căruia s-ar fi putut realiza: construirea Laboratorului de radioterapie, extinderea de rețele canalizare, reabilitarea pasajelor pietonale, amenajarea intersecției Ștrandului cu Centura de nord-est, dar și asfaltarea mai multor străzi din municipiu, amenajarea de locuri de joacă în Ploiești, precum și continuarea lucrărilor de consolidare la Spitalul Municipal - etapa a II-a. O parte din sumă ar merge şi către împrospătarea parcului auto pentru transportul public de călători din Ploieşti, achiziționarea celor 40 de autobuze noi.

Pentru a afla ce se întâmplă și de ce consilierii PSD și ALDE nu au dat curs solicitării primarului ne-am adresat avocatului George Botez, consilier local social-democrat.

”Am văzut așa zisul comunicat și am rămas consternat. Dobre este literalmente disperat și face tot ce poate să termine mandatul acesta în picioare. Face gafe după gafe, se joacă cu legea și cu fondurile primăriei în interes de partid. Este incredibil cât poate fi de mincinos! Am dovada că semnatarul comunicatului, respectiv Direcția de Comunicare a primăriei NU  a întocmit acest comunicat și că el a venit direcționat din partea lui Dobre, gata făcut, prin intermediul city managerului Ploieștiului, Teodora Marin, complicele său. Așadar, băieții și fetele astea, amețiți la ceas de seară de mirosul de prună, au luat-o cu capul pe arătură și se consideră stăpâni în oraș, jucându-se într-o veselie cu codul penal! Păi, dacă tot au chef de scris, eu zic să le dăm ocazia, nu? Dar nu în comunicate. În altă parte unde se știe că folosirea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de valori pe care le gestionează sau le administrează, constituie delapidare și se pedepseşte. Așa zice la lege!”, ne-a declarat consilierul George Botez.