Cine este Mos Craciun?

Acesta nu este doar un titlul dintr-un ziar oarecare, ci este un Inceput de poveste, care ne face de multe ori sa ne deschidem Inima noastra si sa-l vedem pe Dumnezeu, cu adevarat! Sunt multe clipe in viata, cand Dumnezeu ne arata ca exista Minuni, chiar atunci cand poate nu mai avem incredere in nimeni si in nimic si pe buna dreptate uneori... Aceasta este adevarata poveste a lui Mos Craciun, a celui mai bun Batran de poveste, care stie sa faca magie si sa aduca ghetute la timp unor picioruse inghetate sau sa dea o imbratisare si o punga cu dulciuri unui copilas, care nu slabeste punga din stransoarea mainii mici, unui copil care tocmai a fost lasat la o Casa de copii-si care intelege acum ca nu e tocmai parasit de tot!

Ca nimeni nu este singur si uitat de Craciun e  adevarata putere a Oamenilor, in felul lor de a Darui in mod minunat, de a se uni in fapte Bune, de a imparti masa de Craciun si Lumina pe care o au din belsug in inimi in case....adevarata magie este a oamenilor cand sunt uniti in Iubire!

Acesta nu este doar un titlul de ziar si nici "o alta rubrica", nu este poezie si nici basm imparatesc, este O POVESTE ADEVARATA- a minunatilor de OAMENI din firmele: PROWATER ECOSISTEM, TP-LOG EXPED SERVICES, BEST PERSONAL SERVICES si dintr-o rafinarie incercata de vremuri si istorii-PETROTEL-LUKOIL- o rafinarie a oamenilor cu BUNATATE IN GAND SI IN FAPTE-....unirea lor in iubirea pentru cei mai incercati de soarta, a facut sa ajunga jucarii la familiile de nevoiasi prin puterea de daruire voluntara a colegilor de la MASA APROAPELUI TAU, sa ajunga alimente la "Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati "Prahova, sa aduca "Casa de Copii Ciresarii" la Bradul bogat al lui Craciun, sa stearga din suferinte "Centrului de Batrani"de la Fantanele, iar  "Asociatia de Tineret" a Rafinariei s-a gandit sa lase alimente pentru Sfanta masa a Craciunului la Biserica "Invierea Sf. Lazar "din Mihai Bravu, prin daruirea Pr. Vasile!

Si atunci ce poate fi mai bun in noaptea de Ajun? Cozonacul cald, Bradul, aromele care ne umplu casa? Sau INIMA umpluta de Lumina si Pacea lui Dumnezeu?

Sau ca  Dumneavoastra ati facut ca cei care tremurau de frig sau foame sa creada ca exista- MOS CRACIUN?

Sarbatori pline de LUMINA SI CREDINTA, DE BUCURII SI DE DARURI!