Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 17 – 23 mai

Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 17 – 23 mai

„Cuscrii din Tirana”, joi si vineri, 20 - 21 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O fata dintr-o familie instarita, plecata sa studieze in tari straine, se intoarce acasa cu un baiat modest, despre care parintii cred, in mod eronat, ca este un lord englez. Regia: Dragos Campan; Distributia: Cristina Moldoveanu, Ilie Galea, Theodora Sandu, Otilia Patrascu, Adrian Ancuta, Iuliu Galea, Dragos Campan, Karl Baker, Ioana Farcas.
„Piatra din casa”, sambata si duminica, 22 - 23 mai, de la ora 18:30, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O tanara naiva este folosita de catre mama sa asemenea unei monede de schimb, pentru a-i gasi un logodnic care provine dintr-o familie buna. Regia: Alexandru Dabija; Distributia: Cristina Moldoveanu, Theodora Sandu, Clara Flores, Bogdan Farcas, Ioan Coman, Karl Baker, Andrei Radu, Narcis Stoica, Razvan Baltaretu.
„Califul Barza”, vineri, 21 mai, de la ora 18:00 si duminica, 23 mai, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Califul Rasid si vizirul sau, Mansor, transformati in berze de catre maleficul vrajitor Kasnur, pleaca intr-o calatorie fantastica pentru a rupe vraja. Regia: Oana Leahu; Distributia: Ana Maria Orbean, Diana Uta, Ioana Rosu, Lacramioara Bradoschi, Lizica Sterea, Lucian Orbean, Nelu Neagoe, Paul Niculae.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.