Petrotel Lukoil a oferit un grant pentru organizarea Concursului ”Citadela Artelor” dedicat tinerilor talentați

Petrotel Lukoil a oferit un grant pentru organizarea Concursului ”Citadela Artelor” dedicat tinerilor talentați

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

Competiția cu premii foarte importante se adresează tuturor tinerilor talentați, iubitori ai reprezentării imaginilor artistice, iubitori ai culorilor, formelor și libertății absolute reprezentată de imaginație.

Întrecerea artistică se va desfășura on-line, are trei perioade de înscriere (14 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, 11 ianuarie – 10 februarie 2021 și 11 – 28 februarie) și este dedicată tinerilor artiști plastici cu vârste de maxim 25 de ani, care vor fi împărțiți pe trei categorii de vârstă. Amănunte despre conditiile de participare la aceasta competiție găsiți pe:

https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-citadela-artelor-inscrieri/

Fotografiile lucrărilor și documentele necesare încrierii vor putea fi trimise în perioada 14 decembrie 2020 – 28 februarie 2021, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

In acestă perioadă complicată, dominată de pandemie, acest concurs dă un imbold tinerilor să evadeze prin intermediul artei, al creației, al imaginației și talentului și oferă celor mai valoroși participanți o adevărată șansă de afirmare, pentru că cele mai bune 15 lucrări vor face obiectul unor expoziții care vor fi găzduite succesiv de Castelul Pelișor și Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni în perioada 21 martie – 17 aprilie 2021.

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de nume importante ale artelor plastice printre care: artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin sau pictorul Sorin Adam, vor intra în Galeria virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro și vor putea fi licitate în cadrul campaniei “Art for life”.

O parte din sumele strânse va fi donată unui centru de plasament din județul Prahova, iar o altă parte se va transforma într-o bursă care va fi acordată unui tânăr artist plastic foarte valoros, care va fi ales în urma unei selecții de dosare.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-citadela-artelor-regulament/

Organizator: Ovalsart

Parteneri: Asociaţia “Pro Valores”, Sonimpex Topoloveni, Muzeul Național Peleș și Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni.

Proiectul este câștigător al grantului oferit de PETROTEL-LUKOIL