Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu în perioada 2 - 8 noiembrie

Spectacolele Teatrului Toma Caragiu în perioada 2 - 8 noiembrie

Saptamana aceasta, intrigile neasteptate le dau de furca personajelor. Familia Miller si dentistul Mitchell dezamorseaza cu mult umor conflictele iscate in urma unei infidelitati, in spectacolul Crima la Howard Johnson, iar peste mari si tari distanta, Sinbad marinarul se infrunta cu forte magice in timpul calatoriilor sale prin taramuri nedescoperite inca.
- Crima la Howard Johnson, weekend-ul acesta, 7-8 noiembrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Doamna Arlene Miller traieste o adevarata poveste de dragoste cu dentistul familiei, alaturi de care pune la cale un plan pentru a se descotorosi de sotul ei insipid. Cu toate acestea, aventura ei amoroasa sufera dupa ce afla ca amantul o inseala, drept pentru care ia decizia de a se razbuna si pe acesta si a pune capat infidelitatii lui pentru totdeauna. Spectacolul prezinta un sir comic de evenimente nesteptate, ce te vor tine cu sufletul la gura.
- Sinbad marinarul, duminica aceasta, 8 noiembrie, de la ora 11:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Sinbad se imbarca intr-o calatorie pe mare pentru a contempla sensul vietii, dar aventura sa duce la descoperirea unor meleaguri noi, unde magia traieste in comuniune cu natura. O poveste fantastica, ideala pentru copii, despre curaj si descoperirea de sine.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.