Se întâmplă sâmbătă seară! Deschidere inedită pentru Noaptea Muzeelor la Ploiești

Se întâmplă sâmbătă seară! Deschidere inedită pentru Noaptea Muzeelor la Ploiești

Noaptea Muzeelor va fi deschisă, sâmbătă 18 mai, la Ploiești, cu un concert unic care vă poate schimba viața – un amestec special de muzică și meditație la Filarmonica ”Paul Constantinescu”. 

Viața și arta sunt o combinație armonioasă de sunet și tăcere, formă și umbră, mișcare și liniște. De asemenea, acest concert de Sitar și Tabla vă va permite să experimentați bucuria muzicii combinată cu un moment complet tăcut pentru a vă trezi energia interioară printr-o scurtă meditație.

Aceste două esențe ale culturii indiene - muzica și meditația, vă sunt aduse de Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești în parteneriat cu Sahaja Yoga România - o asociație culturală non-profit, care împărtășește Experiența Realizării Sinelui și meditația Sahaja Yoga, in mod gratuit, de 30 de ani in România.

Artiștii, Mihai Sturza - sitar și Sorin Bunda - tabla, nu sunt numai muzicieni profesioniști cu studii muzicale aprofundate în țară și în India, ci si oameni ce au îmbrățișat meditația Sahaja Yoga în rutina lor zilnică, beneficiind de o viață echilibrată emoțional, fizic, mental și spiritual pe care sperăm să o descoperiți prin această experiență unică.

Intrarea este liberă.