Vino sa auzi cum suna ”Spargatorul de Nuci” pe scena Filarmonicii din Ploiesti!

Unul dintre cei mai talentați foști elevi ai Colegiului de Artă ”Carmen Sylva”, Daria Tudor va concerta pe scena Filarmonicii din Ploiești. Programul cuprinde Concertul nr. 1 în si bemol minor, pentru pian și orchestră op. 23 și Suita “Spărgătorul de nuci“, op. 71 A. La pupitrul orchestrei simfonice se va afla maestrul Ilarion Ionescu Galați, iar solistă va fi pianista Daria Tudor, ce se numără printre cei mai talentați foști elevi ai Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești.

Daria Tudor a susținut primul concert la vârsta de 9 ani, alături de Orchestra de Cameră Radio şi dirijorul Alexandru Ganea, în Studioul “Mihail Jora” al Radiodifuziunii Române. Despre ea maestrul Galați afirma, în 2007, că este “…un copil de o excepţională valoare... “. A cântat pe scenele filarmonicilor din Iaşi, Sibiu, Piteşti, Craiova, în Sala Mare şi în Sala “Studio” a Ateneului Român, în Studioul “Mihail Jora” al Societății Române de Radio, la "St. Martin in the Fields" - Londra, în Franzosische Friedrichstadtkirche - Berlin, la "Artists Homes" - Berlin, la "Akishino Music Hall" - Kyoto, pe scena "Radialsystem V" - Berlin, pe Scena ICR – Berlin, pe Scena Mare a Teatrului “Givatayim” din Tel Aviv, în Sala “Atelier” a TNB, precum și pe Scena Mare a Consevatorului Regal - Koninklijk din Bruxelles.

La pupitrul orchestrei simfonice se va afla maestrul Ilarion Ionescu Galați, director onorific al Filarmonicii din Ploiești, un personaj capabil să te surprindă de fiecare dată.

Preţul unui bilet este de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 10 lei - elev şi student. Acestea pot fi achiziţionate atât online, pe www.filarmonicaploiesti.eu cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi de la Agenția Teatrală.