Bacalaureat 2017. Ce lucruri sunt interzise in timpul exemenului?

Elevii care vor participa la examenul de Bacalaureat din acest an trebuie să știe care este regulamentul pe care trebuie să-l respecte, în caz contrar riscând să fie eliminați din examen.

Toți candidații la Bacalaureat vor semna un proces-verbal, în sala de examen înainte de probă, prin care menționează că știu că dacă copiază sau încearcă să copieze vor fi dați afară din BAC și nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni de Bacalaureat , scrie portalinvatamant.ro.

Elevii nu au voie să intre în sala de examen cu: ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete. Nu au voie să aibă asupra lor, în îmbrăcăminte, în încălțăminte, în penare sau în bănci manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați, telefoane mobile, căști audio, calculatoare.

Elevii sunt obligați să lase obiectele interzise în sala de depozitare a obiectelor personale.

Candidații care refuză depozitarea ghiozdanelor, rucsacurilor, sacoșelor, poșetelor, cărților în sala stabilită de comisia de bacalaureat nu vor fi primiți în examen.

Elevii nu au voie să vorbească între ei sau cu exteriorul și nici să schimbe între ei foi de lucrare, ciorne, notițe sau orice alte materiale care pot fi folosite la rezolvarea subiectelor.