Promisiuni mincinoase contra voturi la Scorteni/ Comunicat PSD Prahova

Preşedintele PD-L Prahova, Roberta Anastase, ne-a dezvăluit la sfârşitul săptămânii trecute, în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parţiale din comuna Scorţeni, o nouă metodă prin care parlamentarii PD-L vor încerca să înşele electoratul. Este vorba  despre schimbarea colegiilor electorale şi lansarea de promisiuni fără acoperire, care nu se vor îndeplini niciodată.  Potrivit declaraţiilor pe care chiar preşedintele PD-L Prahova, Roberta Anastase, le-a făcut într-o emisiune televizată, primul care experimentează acest nou sistem de manipulare a alegătorilor este deputatul PD-L, Andrei Sava. După ce timp de 3 ani nu a făcut nimic în colegiul 12 Ploieşti unde a fost ales, colegiu care cuprinde nordul şi centrul oraşului, deputatul Andrei Sava a fost transferat de partid într-o altă zonă a judeţului Prahova, colegiul 3, unde se află şi comuna Scorţeni. Profitând de faptul că nu are nicio legătură cu acest colegiu şi este practic un necunoscut pentru localnici, deputatul Andrei Sava, sprijinit de preşedintele PD-L Prahova, Roberta Anastase, a lansat şi aici aceleaşi promisiuni fără acoperire prezentate în urmă cu trei ani ploieştenilor care locuiesc în cartierele din nordul şi centrul oraşului. Este de notorietate faptul că deputatul PD-L Andrei Sava, ales uninominal, şi-a folosit primii trei ani de mandat ca să tacă şi să execute ordinele de partid, chiar dacă acestea au fost contrare intereselor ploieştenilor care l-au votat. La fel au procedat Roberta Anastase şi Sever Voinescu, ambii deputaţi de Ploieşti. În aceste condiţii, nevoia de a schimba colegiul şi de a se prezenta în faţa unui electorat care nu îi cunoaste şi le poate asculta promisiunile fară acoperire este evidentă pentru toţi cei trei deputaţi PD-L de Ploieşti. “Promisiuni mincinoase contra voturi, cu schimbarea colegiilor electorale” devine astfel un nou sistem prin care PD-L Prahova încearcă să fraudeze votul de anul viitor. Alegerile parţiale din comuna Scorţeni au fost doar un prilej folosit de PD-L Prahova pentru a testa această metodă.

Consilierii locali şi judeţeni PSD din colegiul 12 Ploieşti

Mihai Albulescu, Emil Calotă, Carmen Dumitru, Ion Eparu, Gabriel Ionescu