Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Parteneriat între Primăria Ploiești și organizațiile patronale

Parteneriat între Primăria Ploiești și organizațiile patronale

Viceprimarul municipiului Ploiești, Daniel Nicodim, s-a întâlnit, astăzi, cu președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian. În cadrul reuniunii s-a discutat despre încheierea unui parteneriat între Primăria Municipiului Ploiești și organizațiile patronale și corpurile profesionale, în vederea realizării unor demersuri și proiecte comune concrete, menite să sprijine dezvoltarea economică a orașului nostru.

Astfel, se dorește constituirea unei Comisii Consultative Economice, la nivel local, structură care va asigura un dialog activ, deschis și eficient între mediul de afaceri și municipalitate, în contextul proiectelor legislative locale cu impact direct în dezvoltarea economică a Ploieștiului.

Totodată, prin punerea în practică a acestui parteneriat, se are în vedere și înființarea Biroului Unic, la nivelul municipiului Ploiești, precum și consolidarea parteneriatului cu mediul de afaceri local, în scopul intensificării și perfecționării învățământului dual, demers care ar permite asigurarea unei mai bune inserții pe piața muncii a absolvenților acestui profil de învățământ.