Ce implicare are viceprimarul Cristian Ganea în construcția echipei de fotbal care se va înființa la CSM Ploiești?

Ce implicare are viceprimarul Cristian Ganea în construcția echipei de fotbal care se va înființa la CSM Ploiești?

Un fake-news cât Casa Poporului a făcut valuri prin Ploiești, stârnind reacții care mai de care mai demne de ”conținut nepotrivit” (ca să nu spunem altfel). Pe scurt, informația ce se dorea bombă de presă suna cam așa: viceprimarul Cristian Ganea își trage echipă de fotbal pe lângă Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Viceprimarul ploieștean este un binecunoscut susținător al activității sportive, dar susține că nu are nicio implicare în noua construcție de la CSM, cea care se prezintă sub forma unei echipe de fotbal de seniori. Redăm în continuare integral declarația viceprimarului Cristian Ganea.

”Un proiect de reorganizare a activităţii sportive de la CSM Ploieşti a fost prezentat denaturat de o parte a presei, stârnind nemulţumirea suporterilor petrolişti.

Nu înţeleg implicarea numelui meu în această reorganizare, nu am votat proiectul aprobat de către Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti, fiind vorba doar despre „bucătăria” internă a celor de la clubul sportiv. În plus, proiectul a fost dezbătut şi analizat de către toţi membri Comitetului de Coordonare, inclusiv de către reprezentanţii primarului Adrian Dobre.

Sunt şi voi fi întotdeauna un susţinător al sportului şi al sportivilor, indiferent de nivelul competiţional la care îşi desfăşoară activitatea sau de clubul în care activează.

Un oraş modern are nevoie de sport şi de baze sportive de calitate, dar şi de oportunităţi pentru a desfăşura activităţi sportive de orice nivel”.