Avocatul George Botez zguduie scena politică ploieșteană la început de an 2020

Avocatul George Botez zguduie scena politică ploieșteană la început de an 2020

Avocatul George Botez, probabil cel mai activ dintre consilierii componenți ai parlamentului local ploieștean începe noul an 2020 în forță. Declarația sa făcută în cea de a doua zi a anului, în care spune: ”Sper ca viitorul primar al Ploieștiului să fie unul al serviciilor” n-a avut cum să treacă neobservată, în ciuda mahmurelii de după Sărbători. Mai mult decât atât, aceasta a fost pesemne interpretată în fel și chip. Fără niciun fel de comentariu sau interpretare, redăm în cele ce urmează declarația avocatului Botez, așa cum a fost ea făcută pentru Jurnalul Prahovean:

”Sper ca 2020 să încheie seria îndelungată de insuccese ale administraţiei locale. Trebuie să recunoaştem că am rămas datori oraşului, iar lipsa unui primar destoinic, cu proiecte, cu ştiinţa de carte, cu charismă, a dus la o lungă serie de insuccese! Ploieştiul a mers de la sine, aşa după cum merge România, fără a avea un management profesionist! Avem nevoie de un proiect pe termen lung, de o comuniune de interese din partea partidelor politice care sunt datoare, de această dată, să ofere Ploieştiului ce au mai bun în materie de opţiuni manageriale.

Sper, din tot sufletul, ca viitorul primar să fie unul onest, dedicat Ploieştiului şi proiectelor de bun simţ aşteptate de concitadinii noştri. Să fie un primar al serviciilor, dar nu aşa cum se întâmplă acum, când avem un primar marionetă în mână unor „foşti” de prin serviciile secrete. Avem nevoie de un primar care să fie dedicat serviciilor publice în slujba comunităţii, adică a acelor activităţi care vor face din Ploieşti un oraş nou, modern, nu unul în care administraţia locală este mereu în contratimp cu nevoile cetăţeanului!”