Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Consilierul George Botez: ”Nu voi vota formula de calcul a tarifului gigacaloriei chiar cu prețul demisiei din Consiliul Local Ploiești”

Consilierul George Botez: ”Nu voi vota formula de calcul a tarifului gigacaloriei chiar cu prețul demisiei din Consiliul Local Ploiești”

Proiectul pe care primarul liberal Adrian Dobre urmează să-l propună votului Consiliului Local Ploiești și care, odată adoptat, va fi falimentar pentru cei mai mulți dintre ploieșteni. Din acest motiv, avocatul George Botez, consilier municipal PSD a declarat în cadrul emisiunii ”Neconvențional” de la Ploiești TV că nu-l va vota sub nicio formă. Botez a spus că nu va da girul pentru o formulă de calcul care va însemna în cea mai mare măsură o bătaie de joc pentru mai bine de 60.000 de familii de ploieșteni. ”Nu voi vota formula pe care primarul Dobre o va propune indiferent cu ce preț, chiar cu riscul de a-mi da demisia din Consiliul Local Ploiești, pentru că nu pot vota acest preț hidos susținut de primarul Ploieștiului. Din păcate, la Ploiești, prețul gigacaloriei a trecut din zona de interes public, în cea de interes politic”, a declarat consilierul social-democrat George Botez la Ploiești TV.

Dacă până acum nu ați ghicit despre ce este vorba, trebuie să facem precizarea că această declarație se referă la negocierile pe care primarul Adrian Dobre le-a purtat cu Veolia Energie Prahova, negocieri referitoare strict la prețul gigacaloriei. Pe marginea acestui subiect, vom reveni zilele următoare cu amănunte. Mai avem de ”povestit” până pe 25 aprilie. După aceea vom vedea, fiecare, cum ne descurcăm.