Primarul Adrian Dobre, acuzat că nu respectă o hotărâre a Consiliului Local Ploiești

Viceprimarul George Pană (ALDE) l-a interpelat în ședința Consiliului Local Ploiești de astăzi pe primarul Adrian Dobre (PNL) cu privire la modul în care a pus în aplicare prevederile hotărârii de Consiliul Local în care i se cere o soluție concretă pentru rezolvarea problemeie termoficării în Ploiești până la finele lunii martie.

”În ședința de Consiliu Local de astazi i-am cerut primarului Adrian Dobre, punctual, măsurile pe care le-a luat și le are în vedere astfel încât din data de 01.05.2019 PLOIEȘTENII SĂ NU RĂMÂNĂ FĂRĂ APĂ CALDĂ SI CĂLDURĂ. Astfel am întrebat ce variante are în vedere, dacă negociază în continuare cu operatorul economic - Veolia - ce tarif a propus, ce durată contractuală, dacă a demarat procedurile de licitație pentru desemnarea unui eventual alt operator.

Răspunsul?

La fel de "concret" : o lungă poveste prin care NIMIC nu s-a lămurit și la care NIMIC nu a răspuns....concret. Așa cum nimic nu se lămurește încă din anul 2016. I-am reamintit și faptul că există o hotărâre de consiliu local prin care i se cere o SOLUȚIE CONCRETĂ pînă la finele lunii martie.Astăzi avea o posibilitate reală să o prezinte.NU A FĂCUT-O deoarece eu cred că la acest moment ea NU EXISTĂ! ȘI ASTA ESTE EXTREM DE GRAV!”, a scris viceprimarul George Pană pe pagina sa de facebook.