Nu lasa interesele politice sau financiare sa decida pentru tine! Mergi sambata la sedinta extraordinara a Consiliului Local Ploiesti

Nu lasa interesele politice sau financiare sa decida pentru tine! Mergi sambata la sedinta extraordinara a Consiliului Local Ploiesti

Ești ploieștean, stai la bloc și încă mai folosești apă caldă menajeră și căldură furnizată în sistem centralizat (încă) de Veolia Energie Prahova?

Dacă ești pe deplin responsabil și nu vrei să te manipuleze unul sau altul, în funcție de interesul politic sau de buzunar, atunci este momentul să participi și să-ți faci cunoscută opinia. Este foarte important pentru tine, pentru copiii și apropiații tăi să nu treci superficial peste unul dintre cele mai delicate momente pe care-l traversează comunitatea din care faci parte și să nu-i lași pe alții (interesați) să decidă pentru tine. Noi zicem că ar fi momentul să participi! E timpul să dai curs invitației pe care consilierul municipal, avocatul George Botez a lansat-o în urmă cu câteva ore și să participi la ședința Consiliului Local Ploiești de sâmbătă, de la ora 11.00, unde se va pune în discuție, nu doar confortul, ci sănătatea ta.

În plină criză generată de expirarea contractului de concesiune pentru asigurarea serviciului de termie și de atitudinea de neînțeles a primarului Adrian Dobre, grupul consilierilor PSD și ALDE au convocat o ședință extraordinară sâmbătă de la ora 11.00, şedinţă care va avea pe ordinea de zi un proiect prin care este preluată, cu titlu gratuit, instalaţia de producere a apei calde şi a energiei termice, de la Consiliul Judeţean Prahova. De asemenea, primarul Adrian Dobre este împuternicit să preia aceste instalaţii, astfel încât să nu fie pus în pericol servicil de furnizare a agentului termic şi a apei calde menajere. În acest fel, primarul Adrian Dobre are toate pârghiile de a lua cea mai bună decizie, în aşa fel încât, ploieştenii să nu rămână fără apă caldă începând cu data de 1 mai.