Nu se mai termina scandalurile! Ramanem fara transport public de Sarbatori?

Scandalurile par să nu se mai sfârșească în ograda societății de transport ploieștene. Folosiți mai de fiecare dată drept masă de manevră electorală, salariații de a TCE Ploiești se văd acum lăsați de izbeliște de către cei care, la un anumit moment, le-au cerut votul. Au trecut multe luni de când la conducerea TCE s-au făcut schimbări și de când PNL a ajuns să dicteze pașii pe care-i are de urmat societatea, dar lucrurile nu par deloc să se fi îmbunătățit. Oamenii amenință din nou cu sistarea transportului public în Ploiești, iar situația financiară a unității este aproape de dezastru. După ședința furtunoasă de ieri din plenul Consiliului Local Ploiești, o parte dintre salariații TCE Ploiești au anunțat că vor intra în grevă și nu vor mai asigura transportul în oraș.

Apel la calm si respect fata de ploiesteni

Președintele  SINDICATULUI LIBER AL TRANSPORTATORILOR PROFESIONIȘTI DIN PLOIESTI, Suditu Nicolae Sebastian, apelează la corectitudinea și respectul membrilor sindicatului față de ploieștenii plătitori de taxe și impozite și are rugămintea, ca acum în pragul sărbătorii tuturor românilor- MAREA ZI  A UNIRII- 1 DECEMBRIE- să asigure minimul de mijloace de transport în comun în orașul Ploiești.

”SĂ NU LĂSĂM INTERESELE POLITICE, ORICARE AR FI ACESTEA, SĂ ÎNĂBUȘE ADEVĂRUL, RESPECTUL ȘI PATRIOTISMUL!”, a sus sindicalistul.

Somat sa rezolve problema

De cealaltă parte, consilierii majoritari în administrația locală (cei de la PSD) îl somează pe primarul liberal Adrian Dobre să rezolve problema care este strict în competența sa.

"PSD Ploieşti  îl somează pe primarul Adrian Dobre să ia urgent măsuri pentru reluarea imediată a transportului public în municipiu. Ploieşteanul are nevoie de servicii publice, iar cineva trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru problemele create cetăţenilor. Salariaţii TCE Ploieşti sunt dezinformaţi şi minţiţi cu privire la posibila neplată a salariilor, iar zvonistica a dus la o situaţia în care ploieştenii sunt văduviţi de transportul în comun, deşi mulţi au cumpărat abonamentele cu preţuri majorate fără a cere condiţii de transport decente.

Primarul Adrian Dobre a încercat  (pentru câta oară???) să se spele pe mâini şi să arunce responsabilitatea în ograda Consiliului Local Ploieşti. De această dată mărul discordiei îl reprezintă o reeşalonare de plată, reeşalonare care nu este atributul consilierilor locali.

Eşalonarea datoriilor este responsabilitatea  Executivului, iar problema trebuie rezolvată  de  primarul Adrian Dobre şi de către subordonaţii săi, plătiţi cu salarii invidiate de orice angajat din sectorul privat! PSD Ploieşti consideră că liberalul Adrian Dobre nu a înţeles că este primarul ploieştenilor şi are anumite responsabilităţi pe care trebuie să le ducă la îndeplinire.

Una dintre acestea o reprezintă şi punerea în practică a hotărârilor Consiliului Local.  Aleşii locali au adoptat, în luna septembrie,  o hotărâre prin care TCE primea subvenţia de la Primăria Ploieşti. Nici în prezent această hotărâre nu este pusă în aplicare, deoarece liberalul Adrian Dobre nu ştie cum să pună la treabă angajaţii Primăriei.

Îi solicităm primarului Adrian Dobre să rezolve urgent situaţia transportului în comun şi să înveţe că trebuie să îşi asume responsabilitatea asigurând ploieştenilor accesul la serviciile publice şi să evite să se lase manipulat de grupuri de interese locale.

Dacă nu ştie ce înseamnă responsabilitatea unei astfel de funcţii, poate recunoaşte public că postul de primar al Ploieştiului este o “pălărie” prea mare pentru domnia sa şi poate să îşi prezinte demisia!

Ar fi un gest de onoare şi o dovadă că poate lua singur decizii importante, fără a aştepta un telefon de la şefii de partid…", se arată într-un comunicat remis de PSD Ploiești.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

cauta pe faptdivers.ro

Aboneaza-te la newsletter!

 

Sustine faptdivers.ro!

Badge Advertoriale.eu

 

traduce pe faptdivers.ro

Cele mai noi stiri pe faptdivers.ro

Se muncește din greu la Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Pentru pregătirea arenei fotbalistice ploieștene în vederea disputării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative...
Artiștii ploieșteni, componenți ai Coralei Camerale Muzicor au dominat competiția muzicală interjudețeană care s-a desfășurat recent la Tulcea. Astfel, Camerala Muzicor, dirijată d...
Ediția din acest an a Ploieşti JAZZ Festival, organizat de Filarmonica ”Paul Constantinescu” și Primăria Ploiești se va desfășura în perioada 21-25 noiembrie 2018. De amintit faptu...
Un avocat ploieștean îi cere demisia primarului liberal al Ploieștiului, Adrian Dobre. Într-o scrisoare deschisă, avocatul George Botez spune că mandatul actualului primar al orașu...
Actrița Daniela Nane, pianista Ioana Maria Lupașcu (Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiești), alături de Adrian Cioroianu, ambasadorul României la UNESCO vor marca Centenarul Ma...

Copyright © 2018 Stiri online - www.faptdivers.ro. Toate drepturile rezervate. Made by MANCOS . Powered by Joomla!

KANGEN apa vietii - apa alcalina, apa ionizata, apa antioxidantaBDOBC - Imaginea ta este afacerea noastraINCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!Distribuitor autorizat dresuri Fiore si lenjerie intimaColectare, triere, reparare, stocaj si livrare paleti de ocazieUnic importator parfumuri ROXANNE si XCEEDBia Sun Studio - Studio profesional de bronzare, remodelare corporala   si masaj din PloiestiBia Sun Club - Noi aducem soarele in viata ta! - Salon de bronzareEUROSUN MANAGEMENT & CONSULTINGINFOMEDIU - Revista de mediu si ecologieReporter Economic