L-a facut praf pe primarul Adrian Dobre!

Retele sociale

Construirea unui nou spital în Ploiești continuă să genereze tensiuni în administrația locală. După ce primarul liberal Adrian Dobre s-a plâns peste tot că aleșii PSD și ALDE nu-l lasă să construiască unitatea sanitară, viceprimarul George Pană îl face praf pe edil, într-o postare pe facebook. Viceprimarul George Pană îl acuză pe primarul Dobre că ar ascunde ceva și că ar tărăgăna în mod deliberat construirea spitalului. Citiți în cele ce urmează textul integral postat pe pagina sa de facebook de către viceprimarul Pană:

”Ce ascundeți, de fapt, DOMNULE PRIMAR ? Și DE CE VĂ OPUNEȚI, domnule primar, CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR??

Se apropie rapid, al naibii de rapid, alegerile din luna mai. Iar până atunci, primarul Dobre trebuie să pară că face în sfârșit ceva. Și cum singurul lucru la care (crede că) se pricepe și nu îl obosește din cale-afară este convocarea conferințelor de presă, astăzi, ne-a mai servit una.

Cu aceeași voce de povestitor bătrân, primarul imatur a acuzat, din nou, consilierii ALDE că s-ar opune adoptării unor proiecte.

De data aceasta, însă, chiar a sărit calul, pretinzând, nici mai mult, nici mai puțin, că NOI! am fi împotriva construirii noului spital municipal, pentru că, astăzi, nu am votat proiectul de hotărâre având acest subiect.

Mai rea decât minciuna electorală, pe care si-a dorit-o preluată ”pe nemestecate” de presa locală, sunt ofensa adusă inteligenței concitadinilor noștri și josnicia manipulării la care a recurs domnul Dobre, invocând, speculând o situație dramatică precum cea a victimelor epidemiei de gripă! Oribil!

Mă simt, deci, dator, în calitate de viceprimar, să îi informez, corect, pe ploieșteni în legătură cu poziția ALDE în ceea ce privește construirea noului spital:

AVEM NEVOIE DE UN NOU SPITAL ȘI SUSȚINEM 100% CONSTRUIREA LUI ȘI DOTAREA LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

În luna octombrie 2017, ALDE a votat PENTRU preluarea , de la Ministerul Apărării Naționale, a terenului pe care acest spital urma să se construiască.

Ce a făcut domnul Dobre până la finele anului 2018, când a venit cu o nouă hotărâre, în acest sens? NIMIC!

Doar A NEGOCIAT FOARTE PROST clauzele realizării, în sensul că, în documentele de preluare a terenului a fost inclusă condiția ca, pe suprafața rămasă disponibilă, ANL să construiască un numar de 80 de apartamente ce ar fi trebuit predate dupa primii 4 ani etapizat Ministerului Apararii.

Iar dacă, la termenul stabilit, ANL nu ar fi predat, la cheie, locuințele, terenul ar fi urmat să fie restituit Ministerului Apărării.

Cu alte cuvinte, derularea contractului între cele două părți semnatare, Primăria și Ministerul Apărării, depindea 100% de o a treia entitate, ANL, care nu are nicio calitate în contract!

Soluția ieșirii din impas au oferit-o tot consilierii ALDE, care, alături de cei ai PSD au solicitat, în Comisia de patrimoniu a Consiliului local, încheierea unui protocol între toate cele trei părți implicate: Primăria Ploiești, Ministerul Apărării și ANL, prin care fiecare să își clarifice modalitățile de realizare a obiectivelor și responsabilitățile și, astfel, să poată fi deblocată situația și demarate procedurile necesare.

ADRESA OFICIALĂ CĂTRE MINISTERUL APĂRĂRII ȘI A.N.L. ESTE BLOCATĂ, ați ghicit!, LA CABINETUL DOMNULUI PRIMAR DOBRE!!!

Așadar, întrebăm: DOMNULE PRIMAR, DE CE VĂ OPUNEȚI CONSTRUIRII UNUI SPITAL ATÂT DE NECESAR PLOIEȘTENILOR ???

Și, dacă vă opuneți, și faceți, totuși, circ, de dragul campaniei electorale, dumneavoastră cum stați cu propria sănătate?”

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

cauta pe faptdivers.ro

Aboneaza-te la newsletter!

 

traduce pe faptdivers.ro

Cele mai noi stiri pe faptdivers.ro

Viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a participat la gala aniversară cu ocazia celor 25 de ani de activitate ai Asociației Orașelor din România. Ministrul...
Unul dintre consilerii social-democrați ploieșteni vine cu o propunere inedită. Aceasta se referă la una dintre aleile din Parcul Municipal Vest și este legată de fenomenul sportiv...
Gigi Mulțescu este din nou tehnicianul echipei de fotbal Petrolul Ploiești. Astfel, în urma discuţiilor purtate de către Cristi Vlad, preşedintele Clubului FC Petrolul Ploieşti, cu...
După zeci de ani în care pe mai nimeni din administrația Ploieștiului nu a interesat faptul că Bulevardul Castanilor s-a degradat într-un ritm direct proporțional cu nesimțirea ...
“Omul orchestră”, așa cum este recunoscut maestrul Ilarion Ionescu – Galați, revine joi, 28 martie, la pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice a Fiarmonicii, pentru o seară Ludw...

 

Copyright © 2019 Stiri online - www.faptdivers.ro. Toate drepturile rezervate. Made by MANCOS . Powered by Joomla!

KANGEN apa vietii - apa alcalina, apa ionizata, apa antioxidantaBDOBC - Imaginea ta este afacerea noastraINCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!Distribuitor autorizat dresuri Fiore si lenjerie intimaColectare, triere, reparare, stocaj si livrare paleti de ocazieUnic importator parfumuri ROXANNE si XCEEDBia Sun Studio - Studio profesional de bronzare, remodelare corporala   si masaj din PloiestiBia Sun Club - Noi aducem soarele in viata ta! - Salon de bronzareEUROSUN MANAGEMENT & CONSULTINGINFOMEDIU - Revista de mediu si ecologieReporter Economic