Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, premiat la Gala Aniversară ImPuls Țăndărică - 78 de ani cu cortina ridicată

Spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, premiat la Gala Aniversară ImPuls Țăndărică - 78 de ani cu cortina ridicată

În urma participării la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică - 78 de ani cu cortina ridicată”, eveniment desfășurat în perioada 5-12 noiembrie, la Teatrul de Animație Țăndărică, spectacolul CUIBUL DE CLOVNI, din repertoriul secției Teatrul de Animație Imaginario, a obținut premiul pentru conservarea mijloacelor tradiționale de clovnerie și premiul pentru performanță în interpretarea comică, acordat actorului Nelu Neagoe.
Purtând amprenta regizorală a lui Mihai Gruia Sandu, CUIBUL DE CLOVNI este un spectacol non-verbal adresat tuturor categoriilor de public, o invitație la inocență și bună dispoziție. Scenografia a fost realizată de MGS Arte și Mihai Androne, muzica Mihai Bisericanu, light design Ionuț Aldea. În distribuție îi puteți vedea pe Ana Maria Orbean, Ioana Roșu, Daniel Burcea, Maria Miruna Lazăr, Nelu Neagoe, Nuța Ilie, Costel Dobrescu (figurație), Albert Stoica (figurație), Răzvan Staicu (figurație).    
Mulțumim juriului, format din Doina Papp și Octavian Szalad, critici de teatru, și Călin Mocanu, managerul Teatrului de Animație Țăndărică. Felicitări întregii echipe artistice și tehnice care a contribuit la realizarea acestui spectacol!