Iohannis, noi suntem romani!!!

Prin mesajul grav lansat de candidatul la președinția României, Klaus Iohannis: "noi, ardelenii, trebuie să votăm împotriva moldovenilor şi a oltenilor şi a bucureştenilor", înțeleg că vrea să implementeze o politică plină de ură și dezbinare în societatea noastră. Noi avem nevoie de un președinte al tuturor românilor, indiferent de regiunea de unde provin sau de categoria socială din care fac parte, nu de un personaj care întoarce oamenii împotriva celorlalți.

De la începutul campaniei, toate mesajele aberante ale lui Iohannis au adus doar jignire românilor, din momentul în care i-a făcut ghinioniști pe profesori pentru că nu au reușit să își cumpere 6 case din meditații până la afrontul adus moldovenilor, oltenilor și bucureștenilor. Sunt sigur că ardelenii, oameni cu bun simț nu acceptă astfel de îndemnuri în contexul în care mulți români și-au dat viața pentru a ne lăsa nouă moștenire România, o țară unită pentru care s-au luptat până în ultimul moment.

Viitorul Președinte al țării noastre trebuie să construiască o Românie Unită și să apere interesele fiecărei categorii sociale, nu să dezbine societatea românească. Noi vom deveni un stat într-adevăr puternic doar în momentul în care vom avea o viziune asupra întregii țări și vom dezvolta fiecare regiune în mod egal.

Liviu Marian Pop, senator